keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Somali Sheikh Mohammed Hussein Alin omaisuus 12.3 miljardia dollaria!

Monilla on virheellinen käsitys, että Olavi Mäenpää blogi olisi ulkomaalaisia etenkin somaleita tai maahanmuuttajia vastaan.

Tämä ei suinkaan pidä paikkaansa vaan Olavi Mäenpää blogi suosii kaikkia Suomeen tulevia, jotka edistävät Suomen hyvinvointia.

Etenkin somaleita on monesti syytetty Suomeen tulemisesta mutta Olavi Mäenpää blogi toivottaa heti Suomen hyvinvointia edistävät somalialaiset Suomeen.

Myöskin monikulttuurisuutta edistävät somalialaisten piirteet ovat tervetulleita Suomeen ja Turkuun koska kaikkeahan tässä maailmassa ei voida mitata rahassa.

Olavi Mäenpää blogi kannattaakin kulttuurien moninaisuutta, erilaisuutta ja laajaa valikoimaa. Olavi Mäenpää blogin mielestä on erittäin tärkeää, että eri kulttuurit pystyvät toimimaan sulassa sovussa keskenään. Tästä johtuen Olavi Mäenpää blogi kannattaakin erilaisuuden hyväksymistä ja kannattamista.

Somalian rikkaimman miehen Sheikh Mohammed Hussein Al Amoudin Olavi Mäenpää blogi toivottaa tervetulleeksi Suomeen koska tahansa. Sheik Mohammed Hussein Al Amoud tuottaisi huomattavasti hyvinvointia Suomessa kuluttamalla edes vähän hänen huikeasta 12.3 miljardin dollarin omaisuudesta.

Monet suomalaiset ovat yllättyneitä siitä, että rikkain somali on menestyneempi taloudellisesti kuin yksikään suomalainen! Tästä ovat etenkin yllättyneitä Vapauspuolueen ja Suomen Kansan Sinivalkoisten edustajat.

Itse Olavi Mäenpään ja kaikkien muiden Turun kunnallisvaltuutettujen yhteenlaskettu omaisuus on erittäin marginaalinen Sheik Mohammed Hussein Alin omaisuudesta. Tuskinpa edes koko Suomen Vapauspuolueen kannatusjoukot saavuttavat yhteenlaskettuna Somalian rikkaimman miehen varallisuudesta edes muutamaa prosenttia.

Sheikh Mohammed Hussein Al Amoudin omaisuudeksi arvioidaan 12.3 miljardia dollaria.

Jos Sheikh Mohammed Hussein Al Amoudi päättää vierailla tai asua Suomessa toivottaa Olavi Mäenpää blogi hänet tervetulleeksi Suomeen.