torstai 10. marraskuuta 2011

Olavi Mäenpää blogi monikulttuurisuus



Katso videolta mitä mieltä Olavi Mäenpää blogi on monikulttuurisuudesta.

Olavi Mäenpää on ajanut jatkuvasti kuten muun muassa Perussuomalaisistakin osa monikulttuurisuutta vastaan.

Tavoitteena on kotouttaa lähi-idän, Afrikan, Etelä Amerikan sekä Aasian maahanmuuttajat Suomen tavoille.

Olavi Mäenpää blogi ei kuitenkaan kannata monikulttuurisuuden vastustamista.. Vaikka monikulttuurin vastustamiseen löytyy hyviä perusteluja kuten videoltakin on nähtävissä.

Olavi Mäenpää blogin tärkein huolenaihe on säilyttää maailmassa mahdollisimman paljon erilaisia kulttuureja sekä kieliä.

Olavi Mäenpää blogi on täysin kyllästynyt yleisiin feministisiin sekä kristillisiin arvoihin, jotka liian hyvin kukoistavat länsimaalaisessa yhteiskunnassa.

Kristillistä länsimaalaista ajattelua sekä radikaalia feminismiä on jo maailmassa liian paljon ja tämä uhkaa kulttuurien moninaisuutta sekä harvinaisempia kieliä.

Perinteisten afrikkalaisten, lähi-idän, etelä-amerikkalaisten sekä aasialaisten kulttuurien vähättelyä ja alentamista on monesti vedottu feministien suosimilla valheellisilla aiheilla kuten viattomien lasten ja naisten suojelemisella

Miten länsimaalaiset feministit ja kristillisiä arvoja suosivat ihmiset voivat pitää naisia aina uhreina? Miehet ovat kuolleet sodassa suojellakseen naisia ja silti länsimaalaiset arvot muokkaavat miehet aina sortajiksi.

Länsimaalaiset arvot ovat tehneet suomalaisista miehistä profeministejä koska nykyisen länsimaalaisen feminismin takia suomalaisten miesten pärjääminen romanttisilla markkinoilla riippuu pitkälti ruskeasta kielestä.

Tulee muistaa, että kristillinen länsimaalainen feminismi ajattelu ei perustu järkeen. Monikulttuurisuus taistelee tätä valheellisuutta vastaan.

Vaikka monet monikulttuurisuutta vastustavat henkilöt uskovatkin länsimaalaisen kristillisen kulttuurin olevan ainoa oikea ratkaisu.. Näin ei ole. Länsimaalainen arvomalli on ainoastaan yksi näkökulma, joka on yleisesti länsimaissa hyväksytty.

Asiat ovat näin meidän kulttuurissamme mutta se ei tarkoita mitenkään sitä, että asioiden tulisi olla näin kaikkialla maailmassa.

Mikään ei varsinaisesti ole oikein tai väärin vaan olemme vaan keksineet tiettyjä sääntöjä ja lakeja, joiden mukaan toimimme.

Kyseiset länsimaalaiset säännöt voivat sopia tiettyihin maihin mutta ei ole mitenkään oikeutettua tyrkyttää kaikille muille kulttuureille omia kristillisiä länsimaalaisia ajattelumalleja..

Muiden kulttuurien tuhoaminen länsimaalaisella kristillisyydellä ei ole mitenkään oikeutettua ja tätä vastaan monikulttuurisuus taistelee.

Suomessa monet ihmiset ovat niin turhautuneita ja kyllästyneitä elämäänsä, että ainoa merkitys heidän elämässään on syyttää muiden kulttuurien ihmisiä.. Tätä Olavi Mäenpää blogi vastustaa.

Länsimaalaiset monikulttuurisuutta vastustavat ihmiset harvemmin ovat rakastettuja tai läheisiä perheensä kanssa.. Elämä keskittyy lähinnä muiden ihmisten syyllistämiseen ja oman rikkauden nostamiseen..

Monikulttuurisuus ja monet muut kulttuurit taas keskittyvät perheen tärkeyteen sekä rakastaviin parisuhteisiin vaikka ne saattavat ajoittain olla järjestettyjä.

Järjestetyt avioliitot eivät mitenkään ole rakkauden este eikä myöskään suuret ikäerot, joita molempia länsimaalainen ajattelu vastustaa.

Monikulttuurisuus vastustaa myös vanhempien ihmisten halveksuntaa, joka on niin yleistä länsimaalaisessa yhteiskunnassa..

Vanhempia ihmisiä ei oteta länsimaalaisessa ajattelussa läheskään niin hyvin huomioon kuin monissa muissa kulttuureissa.. Vanhemmat ihmiset myös turhautuvat ja masentuvat heidän kyllästyttävään arkeen länsimaissa.

Tästä johtuen Olavi Mäenpää blogi toivoo, että etelä amerikkalaiset, aasialaiset, afrikasta muuttaneet, lähi-idän kansalaiset taistelevat Suomessa oman kulttuurinsa puolesta.

Maahanmuuttajien ei ole tarpeellista sopeutua länsimaalaiseen ajatteluun vaan monikulttuurisuuden nimissä ulkomaalaisten velvollisuus on vastustaa heidän omien alkuperäisten ajattelutapojen muuttamista.

Voitaisiin jopa sanoa maahanmuuttajien elämän tehtävän olevan länsimaalaisen ajattelutavan vastustamisen ja omien näkemyksien ylläpito olipa käännyttäminen kuinka agressiivista tai painostavaa tahansa Suomessa.

Mitä vähemmän maahanmuuttajat suostuvat muuttamaan omaa ajatteluaan sitä paremmat todennäköisyydet on sille, etteivät länsimaalaiset ajattelutavat pilaa täysin alkuperäisen kotimaasi kulttuuria.

Kunhan olet maahanmuuttajana saanut Suomen kansalaisuuden ei ole mitään syytä sopeutua suomalaiseen ajatteluun.

On myös erittäin tärkeää, että maahanmuuttajat opettavat oman kulttuurinsa sekä kielensä oikeana ja parhaana vaihtoehtona lapsilleen. Lapsia on myös hyvä olla vähintään kahdella kädellä laskettavaksi.

Monikulttuuristen arvojen kannattajien perheiden nähdäänkin usein suosivan perheitä, jossa on paljon lapsia.

Tämä on Olavi Mäenpää blogin mielestä loistava ratkaisu koska se vahvistaa entisestään monikulttuurisuuden säilymistä ja länsimaalaisen ajattelun agressiivista tyrkyttämistä muihin alkuperäisiin kulttuureihin